Arkada techniek

De Arkada techniek, is dé oplossing bij ingroeiende nagels

De Arkada techniek is een corrigerende procedure voor ingroeiende nagels. Het wordt met regelmaat toegepast, wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden. Een ingroeiende nagel komt veel voor, zowel bij mannen, vrouwen als kinderen. Helaas is het veelal onbekend dat er diverse behandelmethoden voor deze aandoening zijn. Een drastische ingreep als het verwijderen of deels verwijderen van de nagel is niet altijd nodig.

Patiënten voelen direct verlichting na 1 behandeling, wat in de meeste gevallen voldoende is om de problematiek het hoofd te bieden. Gewoonlijk is 1 behandeling voldoende, echter in sommige situaties is een maandelijkse controle afspraak nodig. Tijdens de controle afspraak is het mogelijk dat een kleine aanpassing wordt uitgevoerd, zodat het optimale resultaat kan worden behaald. Het aantal controles hangt af van het type, de convexiteit en mate van groei van de nagel. Contra-indicaties zijn diabetes, aanwezige onsteking en als u onder behandeling staat van de oncoloog en behandeling met chemo kuren ondergaat.

Adrian Arkada heeft dit innovatieve instrument, “de cube” ontwikkeld, waarmee effectief, snel en 100% veilig de ingroeiende nagel kan worden behandeld. In feite is de cube het extra paar handen voor de specialist. Met behulp van speciale manipulatoren wordt de nagelplaat gestabiliseerd en gevormd. Natuurlijk worden alle instrumenten, manipulatoren en de cube zelf, gedesinfecteerd na elke behandeling. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met de medisch pedicure van Pedicare-Enkhuizen.

Deel deze pagina